[ad_1]
- ۲۰۰ گرم بیسکوئیت کرم دار شکلاتی (Oreos)
- ۱ تخته شکلات شیری آب شده
- ۲ تخته شکلات نیمه شیرین آب شده
- ۳/۴ پیمانه خامه چرب
- پوست رنده شده پرتقال
- ۱ عدد پرتقال، حلقه ای
- ۱ پیمانه شکر
- نصف پیمانه آب
۱٫ درون غذاساز، بیسکوئیت ها را ریخته و هم بزنید تا پودر شوند. سپس شکلات آب شده را بیفزایید.
۲٫ آن ها را درون قالب تارت ریخته و فشار دهید. سپس درون یخچال بگذارید.
۳٫ شکلات ها را به روش بِن ماری ذوب کنید. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید.
۴٫ در آخر، پوست رنده شده پرتقال را بیفزایید.
۵٫ آن ها را روی تارت ریخته و سطحشان را صاف کنید. دوباره درون یخچال بگذارید.
۶٫ درون قابلمه، پرتقال، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
۷٫ حلقه های پرتقال را از سیروپ جدا کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۸٫روی تارت را با حلقه های پخته شده پرتقال تزئین و سرو کنید.
[ad_2]