[ad_1]
وب سایت سرزمین کیک: این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.
- ۱٫۵ پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر) خامه پرچرب (۳۵ تا ۴۰ درصد چربی)
- ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید
- ۲/۳ پیمانه (۱۴۰ گرم) شکر قهوه ای
- ۱/۳ پیمانه کورن سیروپ
- ۱٫۵ قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
- ۱٫۵ قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
- ۱ قاشق غذاخوری (۱۳ گرم) کره، قطعه قطعه شده
طرز تهیه:
۱-داخل یه قالب مربع شکل ۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو کمی با کره چرب کنید.
۲-داخل یه ظرف ضخیم خامه، شکرها و کورن سیروپ رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بذارید و مرتب با یه قاشق چوبی هم بزنید تا به جوش بیاد. بعد هم زدن رو متوقف کنید و در صورت نیاز فقط قابلمه رو از روی حرارت بلند کنید و بچرخونید و اگه روی دیواره قابلمه کریستال های شکر دیدید به کمک یه برس مخصوص شیرینی پزی که و آب گرم کریستال ها رو بشورید و داخل قابلمه بفرستیدشون. کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزی بذارید و مواد رو با حرارت متوسط رو به زیاد بجوشونید و به همین ترتیب ادامه بدید تا به دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت (۱۲۱ درجه سانتیگراد) برسید.
۳-بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید و وانیل، نمک و کره رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطشون کنید و بلافاصله داخل قالب بریزید و اجازه حداقل برای ۲ ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگیره.
۴-بعد میتونید با کاتر پیتزا یا چاقو به اندازه های دلخواه ببریدش و با سلفون و یا کاغذ روغنی کاورشون کنید و به این شکل برای چند هفته تو دمای اتاق (و یا یخچال) خوب میمونن.
۵-با این مقدار مواد ۶۴ تا کارامل یک اینچی خواهید داشت.
[ad_2]