[ad_1]
مواد لازم:
- کره: سه چهارم پیمانه (۱۳۵ گرم)
- شکر: یک و یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- اسانس وانیل: ۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: دو و یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- آرد: دو و یک دوم پیمانه
- شیر: یک و یک چهارم پیمانه
- رنگ خوراکی صورتی، بنفش، آبی و زرد: به مقدار لازم
- قیف بستنی: ۶ عدد
- پنیر خامه ای: ۴۵۰ گرم
- پودر شکر: یک دوم پیمانه
- اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱٫ برای تهیه کاپ کیک، کره و شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید.
۲٫ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
۳٫ اسانس وانیل، بیکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کنید.
۴٫ شیر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را با چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
۵٫ قیف های بستنی را در حفره های قالب کاپ کیک قرار دهید.
۶٫ خمیرهای رنگی را در قیف های بستنی بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۷٫ پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
۸٫ این مخلوط را به چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
۹٫ کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید.
[ad_2]