[ad_1]
مواد مورد نیاز
- قهوه فوری: ۲ ق چ
- آب جوش: ۴ ق س
- پودر ژلاتین: ۲ ق چ
- خامه: ۶۰۰ میلی لیتر
- وانیل: یک چهارم ق چ
- پودر قند: ۵۵ گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس شکلات
- شکلات سیاه: ۵۵ گرم
- خامه: ۱۵۰ میلی لیتر
روش تهیه:
۱٫ قهوه فوری (یا پودر نسکافه) و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
۲٫ سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین در قهوه حل شود.
۳٫ خامه و وانیل را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید.
۴٫ سپس پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ب
۵٫ عد ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و قهوه را به آن بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
۶٫ قالب های تک نفره را با مقداری روغن مایع چرب کنید و از مایه آماده شده به میزان مساوی درون آن ها بریزید.
۷٫ قالب ها را حدود ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه سفت شود.
۸٫ برای تهیه سس شکلات؛ شکلات را درون ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذوب شود.
۹٫ بعد خامه را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
۱۰٫ در هنگام سرو قالب را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید، بعد درون ظرف سرو به دلخواه برگردانید.
۱۱٫ سپس با سس شکلات و دانه های قهوه تزیین و سرو کنید.
[ad_2]