[ad_1]
۲٫آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
۳٫حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
۴٫اینک پاناکتای خرما را در ۱۲ قالب به گنجایش ۶۰ میلیلیتر بریزید و دستکم ۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آنگاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.
[ad_2]