[ad_1]
مواد لازم:
- وانیل ۱/۲ ق چ
- تخم مرغ ۳ عدد
- بکینگ پودر ۱ ق م
- روغن مایع ۱ لیوان
- شیر ۱/۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- آرد ۲ لیوان
طرز تهیه:
۲-شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید.
۴-داخل کپسول های کاپ کیک رو تا نصفه پر کنید چون حسابی پف میکنه.
۵-کپسول هارو توی سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت ۲۰ دقیقه بذارید تا بپزه.در آخر هم اگر دوست دارید کمی گریل رو روشن کنید تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه.(من کمی زیاد گذاشتم و همونجور که توی عکس میبینید روی کاپ کیک هام زیادی برشته شد:)حواستون باشه زیاد نمونه)
۶-با این مقدار مواد شما ۱۳ تا ۱۵ کاپ کیک به این اندازه ای که در تصویر می بینید خواهید داشت.
[ad_2]