[ad_1]
شیرینی کرهای شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است و دارای طعمی متفاوت و بی نظیر است، در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه شیرینی کرهای محبوب و دوست داشتنی در منزل آشنا سازیم.
شیرینی کرهای از انواع شیرینیهای خوشمزه و خوش طعم است که به عنوان میان وعده و نیز به مناسبت عید نوروز میتوانید این شیرینی را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه شیرینی کرهای در منزل به راحتی امکان پذیر است.
مواد لازم خمیر:
-
- کره (سرد): ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ (درشت): ۳ عدد
آرد: ۲۸۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
پودر کاکائو: ۱۵ گرم
- کره (سرد): ۲۰۰ گرم
مواد لازم رویه:
-
- شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
چیپس شکلات: به مقدار لازم
مربای زردآلو: به مقدار لازم
نوتلا: به مقدار لازم
خشکبار: به مقدار لازم
پودر شکر: به مقدار لازم
- شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
-
- ابتدا برای تهیه خمیر، کره، شکر و نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید.
-
- زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
-
- در پایان آرد را اضافه کرده.
-
- مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
-
- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت های خمیر پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.
-
- هر قسمت خمیر را در فویل بپیچید و حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
-
- پس از استراحت دادن خمیر، دوباره آن را کمی ورز دهید.
-
- خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده شده به ضخامت حدود ۵ الی ۶ میلی متر پهن کنید.
-
- با استفاده از قالب های دلخواه خمیر را به اشکال مختلف قالب بزنید.
-
- شیرینی ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
-
- حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
-
- شکلات ها را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.
-
- روی شیرینی ها را به سلیقه خود با شکلات ذوب شده، چیپس شکلات، مربای زردآلود، نوتلا، خشکبار و پودر شکر تزئین کنید.
نکته:
۱٫ این شیرینی های خوشمزه را تا ۶ الی ۷ روز در ظرف در دار می توانید نگهداری کنید.
۲٫ در صورت تمایل می توانید پوست رنده شده لیموترش نیز به خمیر اضافه کنید.
[ad_2]