[ad_1]
دلمه از غذاهای محبوب ایرانی هاست که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه یک نوع دلمه متفاوت را برایتان آورده ایم که شاید تا به حال درست نکرده باشید. دلمه سیرابی که با نخ و سوزن آن را دوخته ایم!
مواد اولیه دلمه سیرابی:
-
- سیرابی تمیز شده یک دست ۱۰۰ گرم / ۳۳ کالری
-
- ماست دو پیمانه ۱۰۰ گرم / ۵۵ کالری
-
- سیر چهار حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
-
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
-
- رب فلفل یک قاشق سوپ خوری
-
- کره یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
-
- روغن زیتون ۴/۱ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
-
- پیاز متوسط دو عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
مواد لازم برای داخل دلمه :
-
- مواد لازم اندازه مقدار / کالری
-
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۲۰ کالری
-
- پیاز متوسط چهار الی پنج عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
-
- برنج نیم دانه یک پیمانه ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
-
- جعفری یک دسته کوچک ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
-
- سیر دو حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
-
- رب فلفل یک قاشق مرباخوری
-
- رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
-
- نمک و فلفل قرمز به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
طرز تهیه
۱٫ سیرابی را به صورت مربع های ۷ دانشنامه علمی توتیا ۷ برش می زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می خوابانیم.
۲٫ گوشت چرخ کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده.
۳٫ سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.
۴٫ سیرابی های مزه دار شده را آب می کشیم و از مواد گوشتی داخل آن ها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن می دوزیم.
۵٫ درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجه فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
۶٫ سپس دلمه های پیچیده شده را داخل آن چیده و آب جوش را اضافه می کنیم، نمک و فلفل می زنیم و در زودپز را می بندیم تا دلمه ها بپزند.
[ad_2]