[ad_1]
- سنگدان مرغ نیم کیلو
- قارچ ۲۵۰گرم
- نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم
- کره ۱۰۰گرم
- فلفل دلمه ای یک عدد
- آب دو لیوان
- پیاز ۴عدد
طرز تهیه:
۱-ابتدا سنگدانها را خوب شسته و به سایز دلخواه برش بزنید. ۲عدد پیاز را درشت خرد کرده و به همراه سنگدانها داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید اجازه دهید مواد کمی با هم بجوشند.
۲-سنگدان را آبکش کرده و آن را از سایر مواد جدا کنید.
۳- ۲عدد پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و داخل روغن به خوبی تفت دهید تا طلایی شوند.مقداری رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده نیز به مواد اضافه کرده و سنگدانها را اضافه کنید.
۴-ادویه را نیز به مواد افزوده و شعله را ملایم کنید و خوب تفت دهید.
۵-آب را به مواد اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشند.سپس شعله را ملایم کنید.
۶-قارچ را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد آن را از صافی رد کرده و فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و در همان روغن سرخ کنید.
نکات:
۱-در صورت تمایل رب را حذف کرده و به جای آب از آب پرتقال استفاده کنید.
۲-درصورتی که لعاب غذا کم است مقداری آب پرتقال بریزید واجازه دهید باقارچها چند لحظه ایی بجوشد.
۳- این خوراک رامیتوان به همین روش با خمیر پاته در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۳۰ دقیقه درست کرد .
۴-بهتر است این خوراک را به صورت تند سرو کنید.
۵-پیشنهاد میشود مقداری سیب زمینی را سرخ کرده و به همراه خوراک سرو نمایید.
۶-اگر دوست دارید خوراک را کمی آبدارتر تهیه کرده و از مقدار بیشتری آب یا آب پرتقال استفاده کنید.
[ad_2]