[ad_1]
ماهنامه کیک و شیرینی – ماندانا حسین زاده: تارت فندق و شکلات یک دسر فوق العاده است که حتما عاشقش میشوید.
مواد لازم خمیر:
- کره سرد: ۱۰۰ گرم
- آرد: ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
- شیر سرد: حدودا ۲ ق س
- شکر: ۵۰ گرم
مواد لازم میانی:
- تخم مرغ: ۱ عدد
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
- شکر: ۷۰ گرم
- پودر فندق: ۱۰۰ گرم
- وانیل: یک چهارم ق چ
مواد لازم گاناژ:
- شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱٫ کره را مکعبی خرد کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. آرد، شکر و بیکینگ پودر را داخل غذاساز ریخته، کره سرد را اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
۲٫ سپس در حالی که دستگاه روشن است شیر را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر جمع شود. ممکن است کمتر یا بیشتر از شیر دستور استفاده شود، خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
۳٫ سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب تارت انداخته به کمک دست فرم قالب را به خمیر داده و اضافه های خمیر را با چاقو ببرید قالب را دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید، سپس از یخچال خارج کرده مواد میانی آماده را روی خمیر بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا روی تارت کاملا طلایی شود.
طرز تهیه مواد میانی:
۱٫ تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرمی و سبک شود خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید همزن را خاموش کرده پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
نکته:
۱٫ در تهیه این تارت، خمیر تارت احتیاج به پخت اولیه ندارد و همه مواد با هم می پزند.
۲٫ خمیر این تارت به دلیل استفاده کردن از شیر کمی نرم تر از خمیرهای دیگر می باشد. دقت کنید که آرد زیاد به خورد خمیر ندهید. فقط سطح کار را خوب آردپاشی کنید تا خمیر به سطح کار نچسبد.
۳٫ برای خوش رنگ شدن گاناژ می توانید به جای شکلات تلخ از ۱۲۰ گرم شکلات شیری استفاده کنید.
[ad_2]