[ad_1]
اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.
مواد لازم آبگوشت بادمجان
-
- نمک به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
نخود ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت ۰٫۵ کیلوگرم
بادمجان ۳ عدد
فلفل به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
مواد لازم مناسب ۳ نفر
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
۱٫ ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میکنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده و در روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود.
۲٫ پس از آن گوشت ، نخود ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .
۳٫ مقداری آب روی مواد میریزیم طوری که روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.
۴٫ صبر میکنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل که زد شعله را ملایم کرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.
۵٫ در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمک زده و چند دقیقه صبر میکنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میکنیم.
۶٫ وقتی حدود یک ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ کرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میکنیم.
سایر نکات آبگوشت بادمجان
۱٫ آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.
۲٫ نخود را از شب قبل خیس کنید و اب آن را ۳ مرتبه عوض کنید.
۳٫ اگر دنبه برای سرخ کردن مواد شما کافی نبود حتما از کمی روغن استفاده کنید.
۴٫ میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه کنید.
۵٫ اضافه کردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.
[ad_2]