[ad_1]
اگر دوست دارید خودتان در خانه این شکلات را در حجم بیشتر درست کرده و از مزه اش لذت ببرید، توصیه می کنیم دستور پخت زیر را یک بار امتحان کنید.
- ۱ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه خامه چرب
- نصف پیمانه شیر عسلی
- ۱ پیمانه شکلات شیرین خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- بیسکوئیت خرد شده
۱٫ شکر را درون قابلمه روی حرارت ملایم هم بزنید تا زمانی که کاملا کاراملی شود.
۲٫ خامه را افزوده و خوب هم بزنید. شیر عسلی را بیفزایید و ۱ دقیقه هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
۳٫ شکلات را به همراه کره درون قابلمه ریخته و به روش بِن ماری (غیرمستقیم) ذوب کنید. سپس کنار بگذارید.
۴٫ بیسکوئیت خرد شده را درون لیوان بریزید، یک لایه کارامل روی آن ها ریخته و سپس شکلات ذوب شده را اضافه کنید.
۵٫ آن را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس سرو نمایید.
[ad_2]