[ad_1]
۱٫ ابتدا شیر و شکر را درون ماهیتابه تفلون بزرگی بریزید (این بزرگ بودن و تفلون بودن ماهیتابه خیلی مهمه چون کارتون رو سریع تر میکنه) و خوب هم بزنید تا شکرش حل بشه بعد ماهیتابه روی حرارت متوسط بزارید.
۲٫ و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد حرارت رو ملایم تر کنید.
۳٫ فقط مواظب باشید شیر ته نگیره اگه ته گرفت نتیجه خوبی نمیگیرید چون حداقل ۱ ساعت یا بیشتر باید حرارت ببینه. خلاصه شیر رو مرتب هم بزنید تابخار بشه, رنگ شیر تغییر میکنه و کرم رنگ میشه و مقدارش به نصف میرسه.
۴٫ یادتون نره دور ماهیتابه ته دیگ میبنده مبادا با قاشق بکنید بریزید توی شیر عسلتون که گلوله گلوله میشه و اصلا ظاهر خوبی نمیگیره.
۵٫ اواخر پخت شیر رقیق تر شده و کمی کشدار میشه توی این مرحله بهش کره اضافه کنید وقتی کره آب شد حرارت رو خاموش کنید.
۶٫ و تا داغه اونو توی ظرفی بریزید که میخواید استفاده کنید چون شیر عسلتون بعد از خنک شدن کمی سفت میشه و بهتره تا داغه توی ظرف مورد نظرتون بریزید.
۷٫ و بعد ازخنک شدن توی ظرف در بسته بزارید و توی کابینت یا توی یخچال نگه دارید.
۸٫ با این مقدار مواد حدود ۱ پیمانه شیر عسلی غلیظ و خوشمزه دارید نزارید زیاد غلیظ بشه چون بعد ازخنک شدن سفت میشه، درست کردنش کمی وقت گیره، ولی در عوض با صرفه تره و بسیار خوشمزه. حتما یه بار امتحان کنید.
[ad_2]