[ad_1]
سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم:
-
- سیر: ۲ حبه
-
- گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فنجان
-
- ریحان: ۲ فنجان
-
- روغن زیتون: ۲/۱ فنجان
-
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
-
- پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقهای است)
-
- جعفری: در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
-
- چند قطره آب لیموترش
طرز تهیه سس پستو
۱٫ برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
۲٫ سایر مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
۳٫ در مرحله بعد کمکم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
۴٫ حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
[ad_2]