[ad_1]
۲٫ مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی روغن داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.
۳٫ در یک کاسه بقیه آبلیمو، سس فرانسوی، سس خردل و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را داخل یخچال قرار دهید .
۴٫ در یک ظرف دیگرکاهوی خرد شده را همراه با لوبیا قرمز پخته، گوجهفرنگی خرد شده، آووکادوی خرد شده و پاستای پخته بریزید. مخلوط گوشت و سوسیس را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.
۵٫موقع سرو، پنیر ها و سسی را که آماده کردهاید روی سالاد بریزید.
[ad_2]