[ad_1]
- پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
- نمک ۱ پینچ
- کره (آبکرده) ۳۰ گرم
- تخممرغ ۷ عدد
- شکر ۱۵۰ گرم
- وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
- آرد ۱۵۰ گرم
- خامه (فرم گرفته) ۳۰۰ گرم
- عسل ۱ قاشق سوپخوری
- پودر قهوه فوری ۱ قاشق سوپخوری
- فندق (برشته و خردکرده) ۱۲۰ گرم
طرز تهیه:
۱-ابتدا مایه تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید. تخممرغ، آرد، پودر کاکائو، نمک و کره را در کاسه کوچکی بریزید و با یکدیگر مخلوط سازید. آنگاه به مدت ۱۰ دقیقه، آن را کنار بگذارید تا مایه فراهم کرده، قدری غلیظ شود.
۲-سپس آن را روی شابلون و سیل پت بکشید و بعد شابلون را بردارید. حال طرح خالدار شابلون روی سیل پت دیده میشود. اکنون مایه رولت را آماده کنید و به آرامی روی سیل پت و طرح تزئینی بریزید و صاف کنید.
۳-اینک نان رولت را به مدت تقریبی ۸-۱۰ دقیقه، در فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد، بپزید. حال روی نان رولت یک سینی برگردانید تا نان خشک نشود و همینکه خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید.
۴-سپس صبر کنید رولت کاملاً خنک شود و بعد آن را باز کنید، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رویش بمالید و فندق بپاشید. اینک دوباره رولت را رول کنید، در کاغذ روغنی بپیچید و یک شب در یخچال نگهدارید تا آماده مصرف شود.
طرز تهیه رولت:
۱-زردههای تخممرغ، نیمی از شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده شکر را به آن بیفزائید. حالا زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد را بیفزائید و به کمک لیسک مواد را با یکدیگر مخلوط سازید.
[ad_2]