[ad_1]
مواد لازم:
- برنج : ۴ پیمانه
- ماست: یک لیوان
- زعفران: یک قاشق چایخوری
- زرشک: یک قاشق غذاخوری
- مرغ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: نصف لیوان
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
۲٫ بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۳٫ در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
۴٫ سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
۵٫ زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
۶٫ برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
۷٫ کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
۸٫ سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.
۹٫ بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
[ad_2]