[ad_1]
مواد لازم
- شکر قهوه ای ۱۲۵ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۳۰۰ گرم
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- چیپس شکلات ۳۲۶ گرم
۱٫ از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
۲٫ شکر قهوه ای را به همراه شکر سفید در کاسه ای ریخته، کره آب شده را به آن ها اضافه کرده و هم بزنید.
۳٫ وانیل، تخم مرغ و زرده تخم مرغ (هر ۲ به دمای یخچال) را اضافه کرده و بزنید تا کمرنگ و خامه ای شوند.
۴٫ آرد و جوش شیرین را اضافه کنید و مواد را در حدی که با هم ترکیب شوند، هم بزنید و در پایان چیپس شکلات را اضافه کنید.
۵٫ با اسکوپ بستنی (۶۰ میلی لیتری) از خمیر برداشته و آن ها را با ۸ سانتی متر فاصله در سینی فر قرار دهید. اگر سینی فرتان کوچک است بیسکویت ها را در ۲ نوبت بپزید، در این میان خمیر را در یخچال بگذارید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت چیپس شکلات:
۱٫ کره را آب کرده و بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
۲٫ فراموش نکنید که تخم مرغ ها باید خنک باشند.
۳٫ از چیپس شکلات شیری استفاده کنید.
۴٫ در صورت تمایل می توانید از ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۵٫ با این میزان مواد حدود ۱۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.
[ad_2]