[ad_1]
تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.
مواد مورد نیاز:
-
- نصف عدد گل کلم بزرگ
-
- ¾ پیمانه آرد
-
- ¾ پیمانه شیر
-
- ۱ پیمانه پودر نان سوخاری
-
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
-
- ۱ قاشق چای خوری نمک دریا
طرز تهیه
۱٫ فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲٫ گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.
۳٫ گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.
۴٫ سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.
گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.
سس تسو
مواد مورد نیاز:
-
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
-
- ۳ قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
-
- ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده
-
- ۱ قاشق غذاخوری آرد
-
- ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
-
- ۱/۳ پیمانه سس سویا
-
- ۱/۳ پیمانه سرکه
-
- ½ پیمانه عصاره سبزیجات
-
- ۱ و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده
طرز تهیه
۱٫ ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید.
۲٫ رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.
۳٫ آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.
۴٫ سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.
۵٫۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید.
۶٫ سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.
[ad_2]