[ad_1]
میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر
مواد لازم خمیر:
- آرد: ۴ پیمانه
- خمیرمایه: ۱۰ گرم
- شکر: ۷۵ گرم
- سرکه سیب: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- کره (سرد): ۳۵۰ گرم
- شکلات تلخ (خردشده): ۱۶۰ گرم
مواد لازم رویه:
- زرده تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم سس شکلات:
- شکلات تلخ: ۱۶۰ گرم
- شیر: یک پیمانه
- خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
- کره: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱٫ برای تهیه خمیر، آرد، خمیرمایه، شکر، سرکه سیب و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۲٫ روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.
۳٫ خمیر را دوباره ورز دهید و سپس با وردنه روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.
۴٫ کره را به چهار قسمت کنید و یکی از قسمت ها را وسط خمیر قرار داده و آن را به شکل پاک نامه تا کنید تا خمیر به شکل مستطیل درآید.
۵٫ خمیر را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۶٫ دوباره برش دیگر کره را وسط خمیر قرار داده و خمیر را تا کنید حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار را با دو برش دیگر کره تکرار کنید.
۷٫ خمیر را به ۴ قسمت کنید و هر یک را به ضخامت نیم سانتی متر روی سطح کار پهن کنید.
۸٫ وسط هر خمیر چند تکه شکلات تلخ قرار دهید و محکم رول کنید.
۹٫ رول های خمیر را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و دستمالی تمیز و مرطوب روی آنها بکشید و حدود ۳۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.
۱۰٫ زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
۱۱٫ سینی را حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۱۲٫ سپس رول ها را برش داده و در ظرف فر بچینید (طوری که قسمت های برش خورده رو به بالا قرار گیرند).
۱۳٫ برای تهیه سس شکلات، شکلات تلخ، شیر، خامه و کره را در ظرف شیشه ای روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
۱۴٫ سس شکلات را روی مینی رول های داخل ظرف فر بریزید و حدود ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
[ad_2]