[ad_1]
مواد لازم:
- نان لواش ۱۰ عدد
- پنیر لیقوان ۱ کیلوگرم
- گردو ۲۰-۲۵ عدد
- سبزی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
۲٫ مواد و با دست کامل ورز بدین تا رطوبت سبزیجات و پنیر به نون میرسه و نرم میشه و مزه مواد به خورد هم میره حالت سنتی به این شکل که تو دست ی گوله جمع میکنن و منسجم میکنن ولی من کمی مدرنتر درست کردم تو قالب ریختم و فشرده اش کردم که مناسب سفره های عصرانه و مجالس هم باشه
نکته:
۲٫ مدل قزوینی نعنا داغ و پیاز داغ با نمک و فلفل و زردچوبه+ گردوی خرد شده فراوان به مواد اولی اضافه میکنن که اسمش دوگماج.
۳٫ این پیش غذا تو هر شهری به یک شکل خاص و سلیقه ای هست ولی بدلیل سنتی بودن فوق العاده مقوی و لذیذ حتما واسه عزیزانتون اماده کنید میتونی بنا به سلیقه خودتون موادی کم و مواد جدیدتری جایگزین کنید.
[ad_2]