[ad_1]
- ۱ عدد خمیر پیتزا (می توانید خمیر را خودتان درست کنید یا حاضری تهیه کنید)
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۴ ورق بیکن گوشت گوساله یا کالباس خشک
- ¼ پیمانه اسفناج تازه یا سبزیجات دیگر به دلخواه
- ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- ۱ پیمانه سس پیتزا
- ۱ الی ۲ پیمانه پنیر موزارلا
- ½ پیمانه قارچ
- ½ پیمانه فلفل دلمه ای سبز و زرد
طرز تهیه:
۱-در ابتدا خمیر را با وردنه روی سطح تمیزی صاف کنید و کف تاوه چدنی قرار دهید.
۲-در مرحله بعد سس پیتزا را روی خمیر بریزید. سپس ¼ پیمانه پنیر را روی سس بریزید. پنیر باعث می شود مواد به خوبی به خمیر بچسبند.
۳-بیکن یا کالباس را روی پیتزا بریزید و سپس اسفناج و فلفل دلمه ای و دیگر سبزیجات مورد دلخواه را روی آن بریزید. در آخر باقیمانده پنیر را به آن اضافه کنید.
۴– ۴ عدد تخم مرغ را روی چند قسمت مختلف پیتزا بشکنید.
۵-سپس تاوه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزد. زمانی که پنیر کاملا آب شده و خمیر پیتزا قهوه ای رنگ شود پیتزا آماده است.
۶-در آخر روی آن ریحان تازه خرد شده بریزید و سرو کنید. می توانید از سبزی آویشن که عطر و بوی خوبی دارد برای روی پیتزا استفاده کنید.
[ad_2]