[ad_1]
۱٫ پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کمی سبک و کرمی شود و رنگ آن روشن شود.
۲٫ نسکافه آماده و خنک شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر همزمان را خاموش کرده و آرد را کم کم افزوده و با لیسک مخلوط کنید تا مواد خمیری شده و به دست نچسبد.
۳٫ در این مرحله آرد را بیش از اندازه اضافه نکنید تا شیرینی پس از پخت سفت نشود. خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. در مدت یک ساعت استراحت چسبندگی خمیر از بین می رود.
۴٫ پس از استراحت تکه های کوچکی از خمیر برداشته و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کرده و با کاتر گردو یا هر کاتر دیگری بریده و روی سینی فر چیده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن تزیین کنید. شورت برد را بدون تزیین هم می توانید سرو کنید.
۵٫ خمیر مارسیپان را کمی ورز دهید. پودر کاکائو را اضافه کرده و سپس ورز دهید تا رنگ خمیر شکلاتی شود. اگر خشک بود کمی سفیده تخم مرغ را با چنگال زده و به خمیر اضافه کنید تا خمیر منسجمی حاصل شود. خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیده اید باز کرده و با یک کاتر تقریبا هم اندازه بیسکویت بریده و کمی نوتلا روی بیسکویت مالیده و خمیر مارسیپان را روی آن بچسبانید. در صورت تمایل گیپور خوراکی طلایی را روی آن بچسبانید.
- مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- میزان سرو: ۴ تا ۶ نفر
دانشنامه علمی توتیاعکس تزیینی است
[ad_2]