[ad_1]
مواد لازم برای ۴ نفر
- سینه یا ران مرغ خرد کرده ۸۰۰ گرم
- سس سویا غلیظ ۶ قاشق سوپخوری
- شکر ۲ قاشق سوپخوری
- زنجفیل رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم
- مایونز ۱۵۰ گرم
- پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- بادمجان کبابی کرده ۴ عدد
۱٫ مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
۲٫آنگاه مخلوط فراهم کرده را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکههای مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.
۳٫اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.
۴٫یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.
[ad_2]