[ad_1]
۱٫ روغن را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود ۶ دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
۲٫ ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
۳٫ نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید تا به جوش آید (حدود ۱۵ دقیقه). بعد شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به جوش آید (به مدت ۵ دقیقه).
۴٫ نشاسته ذرت را همراه با ۲ قاشق سوپخوری آب درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
۵٫ خورش را همراه با پلو سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.
[ad_2]