[ad_1]
- ۱ و نیم پیمانه آرد
- ۱ پیمانه شکر قهوه ای
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ½ قاشق چای خوری نمک دریا
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
- ۱/۸ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
- ۲ عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه شیر کامل
- ۱ پیمانه پوره کدو حلوایی
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ۱۲ کاغذ مافین را در قالب ها قرار دهید. اگر کاغذ مافین ندارید داخل قالب را چرب کنید.
مواد خشک را خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. و همچنین مواد مرطوب را هم خوب هم بزنید.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
مواد آماده شده را داخل کاپ ها مافین بریزید.۳/۴ کاپ ها را پر کنید. سپس قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
مافین ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود. اگر مافین ها داغ باشد به قالب می چسبد.
نکته: این کیک را می توانید بدون گلوتن هم درست کنید. به عنوان مثال می توانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.
[ad_2]