[ad_1]
لیموناد توت فرنگی
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه پوره توت فرنگی
- ۷ برگ تازه ریحان، خرد شده
طرز تهیه:
۱-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
۳-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
لیموناد انبه – آناناس
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه نکتار انبه
- ½ پیمانه آب آناناس
طرز تهیه:
۱-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
۳-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
لیموناد ساده
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ۴ برگ تازه نعنا، خرد شده
طرز تهیه:
۱-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
۳-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
لیموناد تمشک – هلو
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ⅓ پیمانه تمشک له شده
- ⅓ پیمانه هلو له شده
طرز تهیه:
۱- همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
۲-پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
۳- سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
[ad_2]