مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم پاستا نواری باریک
- ۲ حبه سیر
- آب یک عدد لیموترش
- ۱ قاشق چایخوری سس خردل
- ¾ پیمانه روغن زیتون
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- نمک درشت و فلفل سیاه
- جعفری خرد شده
- پودر سوخاری خانگیدانشنامه علمی توتیا (دستور تهیه در ادامه)
۱٫ پاستا را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۳٫ پنیر پارمسان و نیمی از پودر سوخاری خانگی را به مواد افزوده و هم بزنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.
پودر سوخاری خانگی
مواد لازم:
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- نصف پیمانه پودر نان باگت
- پوست رنده شده نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:
۱٫ کره را درون تابه و روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر نان را افزوده و تفت دهید تا طلایی و سوخاری شوند.
۲٫ در آخر پوست لیموترش را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.