[ad_1]
مواد لازم:
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
- پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده) به مقدار لازم
- جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق غذا خوری
- سس مایونز به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
- سیر ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران اختیاری(آبکرده) ۱ قاشق غذا خوری
- بادمجان ۵ عدد
- گوشت (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱-در ابتدای کار فر را روشن کنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمک بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبکش کاملا خشک کنید.سپس داخل روغن کاملا سرخ کنید.
۳-سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
۴-درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال کمی پهن کنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
۵-روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
۶-سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.
سایر نکات:
۱-بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.
۲-این غذا دستور طبخ های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.
۳-میتوانید از سایر سس های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده کنید
[ad_2]