[ad_1]
مواد لازم اسپانج کیک:
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- آرد: ۱۰۰ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم لایه پنیری:
- پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
- ماست پروبیوتیک: ۱۵۰ گرم
- خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
- آب آناناس: حدود ۳ قاشق سوپ خوری
- آناناس (خرد شده): به مقدار لازم
- توت فرنگی: به مقدار لازم
- مویه های فصل (برای رویه چیزکیک): به مقدار لازم
۱٫ تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید در حدی که رنگ شان تغییر کند. سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان با همزن برقی بزنید تا مایع تخم مرغی کاملا سفید، غلیظ و کشدار شود. وانیل را اضافه کنید.
۲٫ آرد را دو بار الک کرده و برای بار سوم در دو مرحله روی مواد تخم مرغی الک کنید و با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید.
۴٫ پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید در قالب کاملا خنک شود. سپس دور تا دور کیک را با چاقو ببرید و از قالب خارج نمایید. کیک را عرضی برش داده و سطح مقطع آن را با قلم مو به آب آناناس آغشته نمایید.
طرز تهیه لایه پنیری:
پنیر خامه ای و ماست پروبیوتیک پاک را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شوند. خامه قنادی را نیز فرم بدهید و آن را کم کم به ترکیب پنیری اضافه کنید و با لیسک به خورد هم دهید (فولد نمایید).
[ad_2]