طرز تهیه:
۱– فر را گرم کنید.
۲– اگر بروکلی ها سرد شده اند یا منجمد هستند می توانید با مایکروفر دوباره آماده شان کنید.
۳– یک ماهی تابه مناسب برای فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، روغن را تکان دهید تا ماهی تابه چرب شود. پیاز و قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که قارچ ها قهوه ای رنگ شوند و آبشان تبخیر شود آنها را بپزید و ماهی تابه را مرتب تکان دهید. روی میکس قارچی که درست کردید آرد بریزید، به مدت یک دقیقه بپزید و مرتب ماهی تابه را تکان دهید. شیر را اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید. ۳ دقیقه یا تا زمانی که ضخیم و حبابی شود به پختنش ادامه دهید. بروکلی و مرغ را اضافه کنید و ۱ دقیقه بپزید. ماهی تابه را از روی اجاق بردارید. ماست، مایونز، فلفل و نمک را اضافه کنید. روی مواد به صورت مساوی پنیر بگذارید و سپس ۲ دقیقه در فر قرارش دهید.
اطلاعات تغذیه ای:
موادی که در این دستور پخت گفته شده برای ۶ وعده است. هر وعده شامل یک و یک دوم فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از خوراک مرغ خامه ای و بروکلی است.
- کالری: ۲۷۷
- چربی در یک وعده: ۱۱٫۹ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۳٫۶ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۵٫۱ گرم
- چربی دارای حلقه های اشباع نشده در یک وعده: ۲٫۲ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۲۹٫۱ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۱۵٫۲ گرم
- فیبر در یک وعده: ۳٫۱ گرم
- کلسترول در یک عده: ۶۶ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۱٫۵ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۵۴۷ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۲۵۳ میلی گرم