کوکوی اسفناج
مواد لازم:
- برگ اسفناج جوان و تازه: ۳ مشت
- ماست یونانی: ۵ ق س
- شیر: ۱۰۰ میلی لیتر
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد: یک و یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: ۲ ق چ
- سیر: ۲ حبه
- آب لیمو سنگی: یک ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
برگ اسفناج، ماست و شیر را در مخلوط کن قرار داده و با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، آرد، بیکنیگ پودر، سیر ریز خرد شده و آب لیمو ترش را اضافه و مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید تابه را چرب کرده و مقداری از مخلوط را در آن بریزید و سرخ کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. سپس این کوکوهای خوشمزه را سرو کنید.
املت اسفناج
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۲ عدد
- برگ اسفناج تازه (خرد شده): ۲ ق س
- آب یا شیر: یک ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):
- برگ اسفناج تازه (خرد شده): ۵۰ گرم
- سیر (له شده): یک حبه
- پیاز (نگینی خرد شده): یک چهارم یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
طرز تهیه فیلینگ (لایه میانی):
پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید و آن قدر مواد را تفت دهید تا اسفناج نرم شود.