[ad_1]
ماهنامه سفره ایرانی: اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، ابدا نگران نباشید، ما به شما غذاهایی را آموزش می دهیم، که هم به راحتی بتوانید آنها را درست کنید و هم خیلی حرفه ای به نظر بیایید.
طرز تهیه:
۲٫ پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. دوباره لایه ای از کدو، گوجه فرنگی، پنیر ماتزرلا و پارمزان آماده کنید. ظرف را حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا غذا پخته و روی آن طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ: یک عدد
- ماست پرچرب: ۱۵۰ گرم
- آرد: ۲۵۰ گرم
- تن ماهی: ۱۵۰ گرم
- جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک سوم قاشق چای خوری
- تره فرنگی (ریز خرد شده): نصف یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ جعفری تازه (ریز خرد شده): یک عدد
- روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
۱٫ تخم مرغ، ماست، روغن زیتون و برگ جعفری خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تن ماهی و تره فرنگی ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. آرد را با جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
۲٫ پس از اینکه مواد را مخلوط کردید، آن را در حفره های قالب مافین بریزید و حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را از فر در آورده و پس از خنک شدن سرو کنید.
[ad_2]