[ad_1]
مواد لازم:
- شکر (بسیار نرم) ۱ پیمانه
- آرد سلف ریزینگ ۱/۲ و ۱ پیمانه
- تخم مرغ تخم مرغ ۳ عدد
- شیر شیر ۱/۴ پیمانه
- کره (به دمای اتاق رسیده) ۱۵۰ گرم
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- قهوه اسپرسو ۶۰ ml
- پودر کاکائو تیره ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه باتر کریم و..:
- ویفر شکلاتی با روکش قهوه برای تزئین
- کره (به دمای اتاق رسیده) ۱۰۰ گرم
- آیسینگ شوگر (مخلوط یک پیمانه شکرو یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با هم آسیاب کنید ) ۲ پیمانه
- شیر شیر ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو برای تزئین
مواد لازم جهت تهیه شربت اسپرسو :
- قهوه اسپرسو ۹۰ ml
- شکر ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
۲٫ ۱۲ عدد کپسول کاپ کیک را در قالب ها بچینید
۳٫ در یک کاسه کره را برای دقایقی بزنید تا شروع به کم رنگ شدن کند
۴٫ شکر و تخم مرغ ها را اضافه کنید ( هر تخم مرغ ۱ دقیقه ) هم بزنید تا نرم و پفکی شود
۵٫ سپس آرد ، اسپرسو ، شیر ، وانیل و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم حسابی مخلوط شوند
۶٫ ۳/۴ از فضای کپسولها را با این ترکیب پر نمایید و درون فر قرار دهید
۷٫ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید بپزد تاوقتی که روی آنها پف کند و بالا بیاید
طرز تهیه شربت اسپرسو:
همین که کاپ کیک ها را از فر خارج کردید چندین بار و به آرامی با چنگال روی آنها حفره ایجاد کنید و با قاشق شربت اسپرسو راروی آنها بریزید اینکار باعث خواهد شد شربت به آهستگی به عمق کاپ کیک ها نفوذ پیدا کند
اجازه بدید کیک ها خنک شوند
طرز تهیه باتر کریم وانیلی:
در انتها آهسته باتر کریم را روی کیک ها قرار دهید آهسته مقداری کاکائو روی آنها بپاشید با ویفر های شکلاتی یا هر شکلات دیگری که انتخاب کردید آنها را تزئین نمایید
[ad_2]