[ad_1]
- پوره آلبالو یا پوره انگور ۲۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
- آب گرم ۲ قاشق سوپ خوری
- شکر ۳۰۰ گرم
- آب ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
- ژلاتین۱ قاشق سوپ خوری
- خامه ۲۰۰ گرم
- شیر ۱۰۰ گرم
- شکر ۷۵ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- آب سرد ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا ژلاتین را در آب گرم حل کرده، به آن پوره میوه اضافه کنید. در ظرفی دیگر شکر و آب را مخلوط کنید ، روی حرارت قرار دهید و زمانی که شکر ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه پاناکوتا:
۱-ژلاتین را در آب سرد بریزید و ۵ دقیقه زمان دهیدتا حل شود. سپس شیر، شکر و خامه را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.
طرز تهیه موس چندطبقه:
۱- ابتدا طبق دستور یکی از موسها را با طعم دلخواه درست کنید، در قالب مورد نظر بریزید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه موس خودش را گرفت- بهتر است روی آن کمی چسبنده باشد- مایه پاناکوتا را که درست کردهاید روی آن بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید.
۲-وقتی مایه پاتاکوتا سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا پس از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.
[ad_2]