[ad_1]
مواد لازم
- ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
- ۲ حبه سیر
- ¼ پیمانه سس تاهینی
- ۲ قاشق غذاخوری اب لیموترش
- ۱ قاشق چایخوری زیره
- ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب
- جعفری خرد شده
۱٫ سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را درون غذاساز بریزید. هم بزنید تا نرم شوند.
۲٫ در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.
۳٫ روی آن را با پرک فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزئین کنید.
۴٫ در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.
حمص فلفل قرمز کبابی
مواد لازم
- ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
- ۱ حبه سیر
- ۳ قاشق غذاخوری سس تاهینی
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
- ½ قاشق چایخوری پرک فلفل سیاه
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
۱٫ فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲٫ فلفل های دلمه ای را تمیز کرده و چهار قسمت کنید. سپس در سینی فر چیده و بپزید تا نرم و برشته شوند. پس از سرد شدن، پوست فلفل ها را بگیرید و درون غذاساز بریزید.
۳٫سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را نیز به آن ها اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.
۴٫ در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.
۵٫ روی آن را با فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده تزئین کنید.
۶٫ در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.
[ad_2]