[ad_1]
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ تا ۲ عدد پیاز خرد شده
- ۳ تا ۴ حبه سیر خرد شده
- نصف یک ساقه تره فرنگی
- ۲ عدد هویج خرد شده
- ۱ ساقه کرفس خرد شده
- ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی
- نصف یک دسته کوچک جعفری
- ۴ ساقه آویشن
- ۲ ساقه رزماری
- ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
- نمک و فلفل سیاه
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ⅓ پیمانه + ۱٫۵ قاشق چایخوری شیر
- اسپاگتی یک بسته ۵۰۰ گرمی
۱٫ روغن را درون تابه روی حرارت ملایم داغ کنید. گوشت را ریخته و یک دقیقه تفت دهید. سپس پیاز، سیر و تره فرنگی را بیفزایید.
۲٫ پس از چند دقیقه سرخ کردن مواد، هویج، کرفس، گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را بیفزایید. یک چهارم پیمانه آب به مواد بیفزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کمی بجوشند.
۳٫ آویشن، رزماری، حعفری و اورگانو را بیفزایید. نمک، فلفل سیاه و شکر را نیز افزوده و هم بزنید.
۴٫ اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ دقیقه نیم جوش شوند.
۵٫ سپس نیمی از شیر را افزوده و دوباره ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. این مرحله را با باقی مانده شیر تکرار کنید و دوباره ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم جوش شود.
۶٫ سس بلونِز آماده است آن را روی اسپاگتی پخته شده بریزید و سرو کنید.
[ad_2]