[ad_1]
دانشنامه علمی توتیا: کمتر سوپ یا آش ایرانیای پیدا میشود که در آن به جای مرغ و گوشت، از ماهی و میگو استفاده شده باشد ولی اهالی ساکن کشورهای شرق دور آنقدر به غذاهای دریایی علاقهمندند که حتی توی سوپشان هم ماهی و میگو میریزند. سوپ میگو هم یکی از همین سوپهاست. این سوپ سریع هم آماده میشود.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۴ عدد میگو متوسط
- ۵ عدد برگ اسفناج
- ۱ ق چ نمک دریایی (یا نمک چینی)
- ۲ عدد قارچ
- نوک ق چ زنجبیل تازه رندهشده
- ۱ ق س سویا سس
- ۱ ق س روغن کنجد
- ۲ پیمانه آب مرغ
- ۱ پیمانه آب سرد
- ۱ ق چ نشاسته ذرت
طرز تهیه:
۱٫ میگو را پاک کرده و بشویید و ریز کنید. برگهای اسفناج را هم خوب و تمیز بشویید و خرد کنید.قارچها را هم خوب بشویید و به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید.
۲٫ در تابهای گود روغن کنجد ریخته و تابه را روی حرارت بگذارید تا کمی داغ شود. میگو و اسفناج را در آن ریخته و تفت دهید تا میگو نیمپز شود. حالا زنجبیل رنده شده تازه و قارچهای خرد شده را هم به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
۳٫ آب مرغ و سویا سس را هم به تابه اضافه کنید و مقداری نمک چینی یا نمک دریایی هم افزوده و بگذارید مواد با هم حدود ۱۰ دقیقه بجوشند. بعد از این مدت نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده به سوپ اضافه کنید. حالا حدود ۲ دقیقه دیگر سوپ را حرارت دهید تا مواد کاملا پخته و سوپتان غلیظ شود.
[ad_2]