همانطوریکه می دانیم در غذای رژیمی کدو لازم است. این رسپی از روی یک دستور پخت سنتی یاد داده می شود. در آموزش امروز می خواهیم کدوی تفت داده شده را با مقداری کره و روغن زیتون با پیاز، جعفری و آویشن ترکیب کنیم تا یک غذای سالم فوق العاده خوش طعم ، و گیاهی را درست کنیم.
بانوان خانه دار توجه کنید که سر کدوها را دور نریزید چون در این غذا لازم داریم . البته باید توجه داشت که زمان طبخ نه باید آنقدر طولانی باشد که سر کدوها له شود و نه باید کم بپزد که سفت باشد. کلا این غذا حداکثر نیم ساعت وقت وقت میبردآماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر
روغن زیتون | دو قاشق غذا خوری |
کره بدون نمک | یک قاشق غذاخوری |
پیاز ریز شده | یک چهارم فنجان |
جعفری خرد شده و تازه | یک چهارم فنجان |
کدو سبز قطعه قطعه شده | ۴۵۰ گرم |
آویشن | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سعی کنید قبل از هرگونه عملی، به هنگام خرید از سالم و سفت بودن کدوها مطمئن شوید و مواد اولیه خوبی تهیه کنید.
طرز تهیه :
۱- در یک تابه متوسط روغن زیتون و کره بریزید و با حرارت ملایم آنها را کاملا به حالت مایع شناور درآورید. سپس پیاز و جعفری و نمک را اضافه کنید و تا حدی که نرم شوند به آنها حرارت دهید ولی مواظب باشید به حد سرخ شدن نرسند.
۲- حال قطعات خرد شده کدو به همراه سر آنها (در صورت تمایل) را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طبخ کنید. پس از این مدت میتوانید محصول را با ریختن کمی آویشن خشک شده روی آن سرو کنید.