[ad_1]
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم آرد کامل
- ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
- ۳۲۰ گرم شکر قنادی
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۱۹۰ میلی لیتر روغن گیاهی
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۳۰۰ میلی لیتر شیرعسلی
- ۵ قطره رنگ غذای آبی
- ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای تزئین:
- ستاره های درخشنده براق
- نقل های نقره ای
- خامه
- ۴ قطره رنگ غذا (صورتی، بنفش، آبی)
طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کاغذهای مافین را درون قالب آن بچینید.
۲-در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
۳-تخم مرغ ها، روغن، شیرعسلی و ۲ قطره رنگ غذای آبی را در کاسه ای جداگانه با هم مخلوط کنید.
۴-محتویات هر دو کاسه را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
۵-آن ها را درون قالب مافین ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک پخته شود.
۶-پس از پخته شدن کیک ها، در فاصله ای که در حال خنک شدن هستند، خامه قنادی را در ۴ پیاله جدا گانه ریخته و به هر کدام از آن ها، یک رنگ غذای متفاوت اضافه کنید.
۷-با استفاده از قالب، وسط کاپ کیک را خالی کنید. درون آن ستاره های رنگی و خوراکی بریزید.
۸-درون قیف قنادی، یک قاشق خامه صورتی، یک قاشق بنفش، یک قاشق آبی و یک قاشق سفید بریزید و این مراحل را تا پر شدن قیف ادامه دهید.
۹-سپس خامه چند رنگ را با ماسوره ستاره ای، روی کاپ کیک ها بگذارید. در آخر، روی خامه را با انواع نقلی های براق، شکر قنادی، پودرهای براق خوراکی و ستاره های درخشان تزئین کنید.
[ad_2]