[ad_1]
مواد لازم:
- روغن زیتون (فوق بکر) ۲ قاشق سوپخوری
- قارچ (پاک کرده و حلقه شده) ۳۰۰ گرم
- نمک به مقدار لازم
- سیر (ریز شده) ۳ حبه
- چغندر برگی (فقط برگ، شسته و خرد شده) ۱ دسته
- برنج سفید (پخته شده) ۱ فنجان خشک
- شاخه نخود (بسته به میزان علاقه) نصف تا ۱ فنجان
- تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- سس سریراچا (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه:
۲٫ تابه را مجدداً روی شعله قرار دهید و سیر را اضافه کنید. ۱ دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. چغندر فرنگی را به تابه اضافه کنید. با استفاده از انبر آن را بچرخانید تا با سیر مخلوط شود. بگذارید ۵ دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا پلاسیده شود. چغندر برگی را به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳٫ برنج را به اندازه ی مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید. روی هر کاسه ۱/۴ مخلوط قارچ و چغندر فرنگی را به همراه شاخه نخود ها بریزید و کنار بگذارید.
۵. قبل از میل کردن مخلوط کنید. نوش جان!
[ad_2]