[ad_1]
- مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- میزان سرو: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم خمیر:
- کره: ۱۵۰ گرم
- پودر شکر: ۸۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد: ۳۱۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ اضافه: ۱ عدد جهت رومال
مواد لازم میانی:
- آلبالو (هسته گرفته): ۴۰۰ گرم
- شکر: ۸۰ گرم
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری
۱٫ کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجددا با دور متوسط مخلوط کنید.
۳٫ پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه می توانید باز کنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافه های خمیر را از لبه قالب بگیرید.
طرز تهیه مواد میانی:
آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملا غلیظ می باشد.
[ad_2]