[ad_1]
ماهنامه سرآشپز – نگین نورخدایی: یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.
موارد مورد نیاز:
- گوشت (مکعبی خردشده): ۲۰۰ گرم
- ریواس (حلقه خرد شده): ۲۰۰ گرم
- پیازچه (خرد شده): ۲ عدد
- جعفری (خرده شده): ۱۲۰ گرم
- نعنا (خرد شده): ۳۰ گرم
- کمپوت لوبیا و کمپوت نخود (از هر کدام): ۱ عدد
- سیر (له و ریز خرد شده): ۲ حبه
- قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
- نعنا خشک: ۵ ق چ
- زردچوبه: یک دوم ق چ
- تخم گشنیز: ۱ ق چ
- روغن مایع: ۴۰ میلی لیتر
روش پخت:
۱٫ نیمی از روغن را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود ۱ ساعت بگذارید تا بپزد.
۲٫ نعنا، جعفری و ۱ لیتر آب را به مواد اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).
۳٫ نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از ۱۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.
۴٫ بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.
[ad_2]