[ad_1]
مواد لازم:
- ماکارونی فرمی (فارفاله) ۳۵۰ گرم
- خیار (متوسط) ۳ عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده) ۱ پیمانه
- زیتون سیاه ۲/۳ پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده) ۱/۲ یک پیاز متوسط
- پنیر (فتا / رنده شده) ۱۰۰ گرم
چاشنی سالاد :
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- آبلیو تازه ۱ ق غ
- سرکه قرمز ۳ ق غ
- پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) ۲ ق چ
- نمک ۱/۴ ق چ
- سیر ۲ حبه
- عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه) ۱ ق چ
- فلفل قرمز ۱ پینچ
- فلفل سیاه + سفید ۱/۴ ق چ
طرز تهیه:
۱-ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستارا آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه ) میگیریم.
۲-گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.
۳-مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.
۴-سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود
نکات دستور:
۱-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.
۲-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.
۳-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.
۵-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
۶-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.
[ad_2]