[ad_1]
مجله آشپزی مثبت – محبت صالحی: این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببرید، به امید اینکه رشته زندگی همیشه در دستتان باشد.
مواد لازم برای ۶نفر
- ۳ پیمانه برنج
- ۲ پیمانه رشته پلویی
- ۱عدد سیبزمینی درشت
- ۱ پیمانه سویا دانه ریز
- ۲ /۱ ۱پیمانه کشمش پلویی
- ۱ پیمانه گردو خرد شده
- ۵ ق س پیاز داغ
- ۲ /۱ ق چ زردچوبه
- ۲ /۱ ق چ ادویه
- ۲ /۱ ق چ دارچین
- زعفران دم کرده
- به میزان لازم
- کمی روغن و نمک لازم
طرز تهیه:
۱٫ برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمک بخیسانید. رشتههای پلویی را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید .
٢. در قابلمهای مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. وقتی دانه برنج آماده و نرم شد رشتهها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. بعد از یکی دو جوش برنج را آبکشی کنید.
٣. کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. کمی آب و روغن روی آن بریزید و دم کنید.
۴. کشمشها را شسته و با کمی روغن تفت دهید. مغز گردوها را هم با مقدارخیلی کم روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
۵. سویا را خیس کرده و آب آن را کامل بگیرید. بعد با ٢ قاشق پیاز داغ تفت دهید. زردچوبه، ادویه، دارچین وکمی زعفران را همراه میزان لازم نمک اضافه کنید.
۶. سیبزمینی را شسته پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید یا با قالب به صورت شکوفههای کوچک قالب بزنید. بعد از شستن و خشک کردن، در روغن سرخ کنید. سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافیشان خارج شود .
٧. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کنید. نهایتا رشته پلو را در دیس کشیده با پلو زعفرانی، سویای تفت داده شده، کشمش، مغز گردو و شکوفههای سیبزمینی تزیین کنید.
[ad_2]