[ad_1]
ماهنامه سفره ایرانی: چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- بیسکوییت ساده (پودرشده): ۲۵۰ گرم
- کره (ذوب شده): ۱۵۰ گرم
- شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ای: ۱۳۰ گرم
- شکر: ۲ ق س
- ماست خامه ای: ۹۰ گرم
- پودر ژلاتین: ۳ ق چ
- آب: ۲ ق س
- خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
مواد لازم ژله رز:
- شکر: ۲۲۰ گرم
- آب: یک پیمانه
- آب انگور سفید: ۴۰۰ میلی لتیر
- گلاب: یک دوم ق چ
- پودر ژلاتین: ۲ ق س
طرز تهیه:
۱٫ فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب چهارگوش ۲۳ سانتی متری کمربندی چرب کرده را کنار بگذارید و یا در صورت دلخواه می توانید از قالب های کوچک تک نفره استفاده کنید.
۲٫ بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پنیر خامه ای و ماست خامه ای را مخلوط کنید. زلاتین را با آب مخلوط کرده روی بخار آّ قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
۳٫ همچنین شکلات را ذوب کرده کنار بگذارید. شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کرده با همزن بزنید تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتین رقیق شده را داخل آن ریخته و در نهایت خامه قنادی را اضافه کنید.
طرز تهیه ژله رز:
۱٫ آب و شکر رار روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و حدود ۵ دقیقه بجوشد. از روی حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنید.
۲٫ ژلاتین را روی مواد بپاشید و اجازه دهید تا جذب مایعات شده و یکدست شود و در نهایت گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
۳٫ ژله آماده را داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود.
[ad_2]