[ad_1]
مواد لازم:
- کره: ۱۰۰ گرم
- آرد: ۱۸۵ گرم
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- پودر قند: یک سوم پیمانه
- شیر: ۴ قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
- شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
- گردو: ۱۳۰ گرم
- عسل: ۱۳۰ گرم
- کره: ۷۰ گرم
- خامه: ۲۵ گرم
- قهوه فوری: یک قاشق چای خوری
۱٫ کره نرم و پودر قند را با همزن زده تا کرمی و سبک شود. زرده ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود ۳۰ ثانیه بزنید. در حین هم زدن آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. سپس شیر را بیفزایید.
۲٫ در نهایت آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر شود. مواد را داخل قالب ۲۰×۳۰ که از قبل چرب کرده اید و کاغذ روغنی انداخته اید، ریخته و خوب فشار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار دهید.
۳٫ پس از پخت ظرف را از فر در آورده و مواد رویه را روی آن ریخته و مجددا داخل فر، به مدت ۲۰- دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر درآوردید قالب را کنار گذاشته تا خنک شود و بعد برش دهید.
همه مواد غیر از گردو و قهوه را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا چند جوش بزند. در آخر زیر شعله را خاموش کرده و گردوی نگینی خرد شده و قهوه را اضافه کنید.
نکته:
۱٫ قهوه را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.
[ad_2]